Over ons

CabrioMaarten is een jong enthousiast bedrijf, dat sinds 2013 gespecialiseerd is, in het leveren van unieke cabrio’s.

Wij leveren uitsluitend cabrio’s. U heeft het goed gelezen, wij leveren cabrio’s. Verkopen doen wij niet. De cabrio’s die bij CabrioMaarten in de collectie staan, verkopen zichzelf. Als u een 100% gevoel heeft bij de cabrio en bij de liefhebbers van CabrioMaarten, dan leveren wij de cabrio graag aan u af. Onze collectie houden wij zo exclusief mogelijk, door cabrio’s in te kopen, welke optisch en technisch in zeer goede staat zijn. CabrioMaarten koopt uitsluitend cabrio’s, waarvan ons autohart sneller gaat kloppen. Onze cabrio’s kopen we uitsluitend bij particulieren, voor 90% in Duitsland, aangezien we daar de kwaliteit kunnen vinden waar wij, als cabrio-liefhebbers, 100% achterstaan.

Klik hier als u wilt weten waarom CabrioMaarten uw partner is.

2013

Start CabrioMaarten

Of u nu een ondernemer bent of niet, u herkent het wel of u heeft wel eens gelezen; ondernemers in de automobielbranche beginnen in de meeste gevallen in een ‘schuurtje’ of runnen hun bedrijf aan huis. Begin 2013 ontstond samen met mijn vader het idee om parttime iets met auto’s te gaan doen, geen één-in-het-dozijn-autobedrijf, maar iets bijzonders, iets unieks. Ik reed destijds een BMW E36 Cabriolet en op basis van deze cabrio is ons bedrijf ontstaan. Kenteken is RG-LX-84, die vergeten we nooit meer. Cabrio’s dus! Geen standaard cabrio’s, nee, bijzondere cabrio’s. Cabrio’s waarvan ik ‘kippenvel’ of nog beter gezegd; een wauw! gevoel krijg. In Mei 2013 hebben we ons laten inschrijven bij het KVK en zijn we begonnen aan de uitdaging. Destijds stonden de cabrio’s nog buiten op ons erf en poetsen deden we in de kelder. CabrioMaarten is natuurlijk kwalitatief steeds verder op de ladder geklommen, maar twee dingen zijn gelijk gebleven; We kopen nog steeds uitsluitend cabrio’s die ons dat wauw! gevoel geven en we zijn nog steeds actief in hetzelfde segment als in 2013… CabrioMaarten; van, voor en door liefhebbers!

2014

Samenwerking met Autobedrijf Versteeg

Zoals jullie net hebben gelezen zijn we begonnen in Mei 2013. Mijn vader deed destijds, zoals benoemd, zelf de nodige technische reparaties, maar in 2014 werd CabrioMaarten steeds meer ontdekt door de liefhebbers en moesten we natuurlijk ook een stukje zekerheid kunnen bieden. In 2014 hebben we Autobedrijf Versteeg benaderd en zijn we een samenwerking aangegaan die nu nog steeds actief is. Als we destijds een cabrio inkochten lieten we de nodige reparaties bij Autobedrijf Versteeg uitvoeren.

2015

Verhuizing naar Uddel, locatie: Uddelerveen

CabrioMaarten werd steeds meer ontdekt door de liefhebbers en natuurlijk schalen de daarbij behorende verkoopcondities ook op naar een hoger niveau. De ruimte aan huis werd te klein en de cabrio’s stonden buiten gestald. In de zomer ging dat natuurlijk prima, maar in de wintermaanden begon het ons een beetje pijn te doen… In 2015 hadden we een stalling gevonden in Uddel, die was voorzien van goede verlichting en verwarming. Hier konden we ± 15 cabrio’s voorzien van een warm en droog onderkomen. In 2015 kwam het ook steeds vaker voor dat we een externe poetser inhuurden die natuurlijk ook profijt had van een verlichte stalling.

2017

Verhuizing naar Uddel, locatie: Staverhul

In 2015 en 2016 hadden we goede jaren. We verkochten in deze 2 jaren totaal ± 100 cabrio’s. Ook de levering aan liefhebbers in België en Frankrijk was nieuw voor ons, maar wel een goed teken. De stalling in Uddelerveen kreeg een andere bestemming, dus moesten we op zoek naar een andere locatie. Deze vonden we hemelsbreed 1 kilometer verderop. De verlichting en het klimaat waren iets minder dan bij het pand aan de Uddelerveen, maar daarentegen hadden we wel meer ruimte.

2019

Verhuizing naar Uddel, locatie: Elspeterweg 65B

In de jaren 2017 en 2018 was het wat rustiger bij CabrioMaarten. Dat kwam niet doordat het niet meer goed ging, maar mijn vader had in deze jaren andere bezigheden en ik had het druk met mijn baan bij AutoFlevo Audi als verkoper. In September 2018 hebben we de draad weer opgepakt en vernamen we dat iemand een nieuw pand wilde bouwen in Uddel aan de Elspeterweg 65B. Dit plan hebben we met beide handen aangegrepen en momenteel is dit nog steeds onze locatie. In eerste instantie hadden we alleen de begane grond, maar al snel bleek dat 17 cabrio’s op de begane grond teveel werd, dus het werd te krap… 

2020

Fulltime CabrioMaarten!

In januari 2020 heb ik de stap genomen om vaarwel te zeggen bij AutoFlevo Audi en CabrioMaarten fulltime te gaan runnen. Die eerste zaterdag in Maart 2020, die vergeet je natuurlijk nooit weer! Een droom die uitkomt…

Maart 2020

Witte vloer

Als je unieke cabrio’s in de collectie hebt, dan wil je dat natuurlijk ook op een sprekende wijze presenteren. Toen we in 2019 naar de Elspeterweg verhuisden, was de vloer nog voorzien van gevlinderd beton. In 2020 hebben we ervoor gekozen om de vloer te voorzien van een witte coating. Het eindresultaat is geweldig!

September 2020

Eerste verdieping

Het werd dus te krap op de begane grond en we kregen de mogelijkheid om onze cabrio’s ook op de eerste verdieping te stallen. Cabrio’s kunnen niet vliegen, dus hiervoor hebben we een autolift moeten aanschaffen die aan de zijkant van het pand geplaatst werd. Totaal kunnen we op de begane grond en de eerste verdieping, 34 cabrio’s voorzien van een goed onderkomen. Deze verdiepingsvloer natuurlijk ook voorzien van dezelfde prachtige coating.