Reviews

Welkom op de reviewpagina!

Op deze pagina vindt u de waarderingen die onze liefhebbers hebben ervaren bij CabrioMaarten.

Veel leesplezier!

“Freude am Fahren.”

Een mooi bedrijf

COKKIE EN JAN KOCHTEN EEN BMW 320CI CABRIOLET

Lees verder

“Super mooie Mini Cabrio Cooper S”

Bij Cabrio Maarten ben je op de juiste plek wanneer je een liefhebber bent van mooie originele cabrio’s

ANTE EN MONIQUE KOCHTEN EEN MINI COOPER S CABRIOLET

Lees verder

“What a ride!”

Letterlijk en figuurlijk! Wat begon met een simpel bericht via de zoekbalk, eindigde vorige week met de aankoop van een unieke Mini GP (0521/2000).

Zoals je ook in andere reviews lezen kan, is Maarten geen verkoper. Hij heeft zoveel passie voor z’n job dat je meteen vertrouwen in hem krijgt en het idee hebt ‘dit komt goed’

WOUTER UIT BELGIë KOCHT EEN MINI GP 2006

Lees verder

“Maarten verkoopt geen cabrio’s, hij deelt zijn passie!”

Hoe reageer je op het bericht dat de auto waar je interesse in hebt zojuist verkocht is net op het moment dat je een afspraak wilt maken om die te kopen? Nou een beetje teleurgesteld komt in de buurt. Vervolgens enkele weken later een nagenoeg vergelijkbare situatie. Mijn interesse voor een Audi opgerekt naar een Porsche. In de week voorafgaande de afspraak nog contact gehad met Maarten met de vraag of er interesse was voor deze auto? Nee. Geen interesse op dit moment. Zaterdagochtend maak ik me klaar om te vertrekken en komt er een bericht dat de Porsche verkocht is. Nou zullen er vast mensen zijn die dan afhaken en denken bekijk het maar. Bij mij was het juist andersom. Ik kan deze eerlijke manier van communiceren enorm waarderen en sterkte mij in mijn besluit om een Audi B7 bij Maarten te ‘bestellen’.

MAARTEN KOCHT EEN AUDI B7 3.2 V6 CABRIOLET

Lees verder

EEN VRAAG OF MEER INFORMATIE

Even bellen of mailen met de liefhebbers?