Enthousiasme, oog voor detail gecombineerd met ervaring en servicegerichtheid

Al lange tijd beloofd om een recensie te schrijven na aankoop van mijn BMW Z4 maar het kwam er maar niet van. Dat heeft zeker niet aan CabrioMaarten of de auto gelegen!

Begin dit jaar op zoek gegaan naar een Z4 en dan bij voorkeur eerste type met de 3 liter motor. Bij Maarten terecht gekomen en daar prima ontvangen, en gelijk een goede klik wat voor mij altijd belangrijk is als ik een auto koop. Enthousiasme voor de cabrio’s en de auto die er staan is constant aanwezig en werkt ook aanstekelijk. Na één proefrit nog niet direct besloten omdat ik nog een aantal andere auto’s wilde bekijken. Week later min of meer spontaan weer langs gegaan en na de koffie en nog een proefrit de knoop doorgehakt. Afspraken gemaakt over aflevering en weer een week later de auto opgehaald. Vrij snel daarna was er wel een technisch issue dat na eerste keer repareren bij Versteeg toch niet was opgelost, en de auto wederom terug moest. Beide keren verder keurig opgelost met vervangende auto en Z4 weer helemaal schoon en gepoetst terug!
Door het constante prettige contact en service gerichtheid is CabrioMaarten zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar een cabrio. Door de expertise en het enthousiasme krijg je een comfortabel gevoel om de auto daar te kopen. Ook het oog voor detail en dat iets gewoon goed moet zijn voordat een auto wordt verkocht, geeft vertrouwen. Dat alles kan wel betekenen dat je wat meer betaalt dan bij andere bedrijven of online, maar daar heb je dan ook de voordelen van!

GUUS KOCHT EEN BMW Z4 E85 ROADSTER