Maarten verkoopt geen cabrio’s, hij deelt zijn passie!

Hoe reageer je op het bericht dat de auto waar je interesse in hebt zojuist verkocht is net op het moment dat je een afspraak wilt maken om die te kopen? Nou een beetje teleurgesteld komt in de buurt. Vervolgens enkele weken later een nagenoeg vergelijkbare situatie. Mijn interesse voor een Audi opgerekt naar een Porsche. In de week voorafgaande de afspraak nog contact gehad met Maarten met de vraag of er interesse was voor deze auto? Nee. Geen interesse op dit moment. Zaterdagochtend maak ik me klaar om te vertrekken en komt er een bericht dat de Porsche verkocht is. Nou zullen er vast mensen zijn die dan afhaken en denken bekijk het maar. Bij mij was het juist andersom. Ik kan deze eerlijke manier van communiceren enorm waarderen en sterkte mij in mijn besluit om een Audi B7 bij Maarten te ‘bestellen’.

Ik wist dat ik waarschijnlijk langer moest wachten. Ik deed voorstellen voor Audi’s met andere motoren maar kreeg duidelijk het advies; “nee, niet doen en wachten”
6 maanden gewacht en in de tussentijd steeds contact gehad over de voortgang en andere Audi’s die voorbij kwamen. Maar uiteindelijk die auto gevonden die echt alles, maar dan ook alles heeft wat ik vooraf had gehoopt. Daar begint het pas bij Maarten. Hij gaat bellen met de verkoper, met de garage in Zwitserland waar de auto in onderhoud is geweest. Het liefst (zijn woorden: bel ik de monteur die aan de auto heeft gewerkt in die periode en/of de monteurs die de auto in elkaar hebben gezet) En ik geloof hem. Niet omdat hij goed zou kunnen praten, maar omdat het ook echt zo is.
Het volgende traject is dat de auto wordt nagekeken en we ‘samen’ bespreken wat ik nog meer wil laten doen aan de Audi?
Terugkijkend naar dat traject is het zo dat ik mee ben gegaan in zijn adviezen en me heb laten meevoeren door zijn liefde voor zijn auto’s.

MAARTEN KOCHT EEN AUDI B7 3.2 V6 CABRIOLET