Een mooie Volvo C70 cabrio kopen

Wanneer u een Volvo C70 wilt kopen, moet u bij ons zijn. CabrioMaarten heeft deze prachtige auto in het wagenpark staan. Deze Volvo C70 cabrio kunt u bij ons kopen tegen een betaalbare prijs. Bovendien bent u ervan verzekerd dat de wagen nog in een uitstekende technische en optische staat is. U vindt de cabrio in onze showroom in Uddel, in de buurt van Apeldoorn, en in onze webshop.

Wilt u deze exclusieve Volvo C70 cabrio kopen?

Volvo staat bekend als een merk dat de veiligheid voorop stelt. Toch is dit merk de laatste jaren steeds elegantere wagens gaan produceren. Daarbij wordt vooral aandacht besteed aan de bouwkwaliteit en het interieur. Dit geldt ook voor de Volvo C70 cabrio die u bij ons kunt kopen. Dankzij ons kritische inkoopbeleid komen alleen de meest unieke exemplaren in ons assortiment. Wij verkopen de meest exclusieve cabrio’s. Deze cabrio’s zijn afkomstig van diverse merken, zoals:

Kom een keer langs bij onze showroom

Indien u graag een Volvo C70 cabrio wilt kopen, bent u van harte welkom bij ons. Onze showroom is maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 8.30 tot 16.30 uur. In de avond langskomen is ook mogelijk, maar dan moet u wel van tevoren een afspraak maken. Wilt u meer weten over onze collectie? Bel dan naar het telefoonnummer 0649497194 of stuur een e-mail naar info@cabriomaarten.nl.