10 speerpunten waarom u bij CabrioMaarten goed zit

1

We kopen al 10 jaar in hetzelfde segment

Omdat we al 10 jaar in hetzelfde cabriosegment actief zijn, kennen we ons segment door en door, dat betekend dat we precies weten waar we op moeten letten. We hebben in de afgelopen jaren een heel lijstje aan vragen weten te vergaren, die we stellen aan de particuliere aanbieder. De basis van de eventuele aankoop is zeer belangrijk. Iedere cabrio heeft natuurlijk zijn eigen aandachtspunten, zodra een cabrio onze interesse heeft gewekt, inventariseren we direct of de aandachtspunten in het verleden zijn aangepakt door de huidige eigenaar of door de vorige eigenaren. Indien u ons archief wilt bekijken, klik dan hier.

2

We kopen uitsluitend bij een particuliere liefhebber

Als er bij ons in een cabrioadvertentie wordt vermeld dat de cabrio afkomstig is van de tweede eigenaar, dan hebben wij deze cabrio dus ook rechtstreeks gekocht van die tweede eigenaar. Wij kunnen middels de communicatie met de particuliere liefhebber meten of de cabrio ook echt als liefhebber is bereden en of alle door ons gestelde vragen positief beantwoordt worden. Bekijk hier onze collectie cabrio’s die van particuliere liefhebbers hebben gekocht.

3

We kopen uitsluitend cabrio’s waar we zelf passie voor hebben

CabrioMaarten runnen is mijn droom en passie, de cabrio’s die bij CabrioMaarten in collectie staan vallen dus ook in onze eigen smaak, hetzij de motor, versnellingsbak of kleurencombinatie. Als u CabrioMaarten bezoekt, zult u merken dat ons enthousiasme voor iedere cabrio ervan afspat! Benieuwd hoe CabrioMaarten is ontstaan? Klik dan hier.

4

Originaliteit is belangrijk voor ons

Wij hechten veel waarde aan de fabrieks-originaliteit van een cabrio die bij ons in de collectie staat. Een cabrio met een after-market JVC radio of een setje after-market velgen, daar hebben we niet zoveel mee. Indien de after-market accessoires met een goede reden worden gebruikt en het origineel daarbij bewaard is gebleven, dan hebben we het nergens meer over; origineel monteren en klaar is kees😊

5

We zijn geen verkopers, maar delen onze passie met u als liefhebber

Bij ons vindt u als liefhebber geen verkoperspraatjes, u bent degene die koopt! Wij delen graag onze passie bij uw komst aan CabrioMaarten. Vaak wordt het dan een soort museumtour😉

6

We werken op basis van vertrouwen

Wel zo fijn toch? Ieder mens en dus ook iedere cabrioliefhebber werkt natuurlijk het liefst op basis van vertrouwen. Vertrouwen is voor ons een zeer belangrijke basis.

7

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

De informatie die u leest op onze website is zeer uitgebreid, hiermee creëren we een heel open karakter. Bij elke advertentie vindt u uitgebreide informatie, ook gebruikerssporen of adviespunten worden netjes omschreven of in een video getoond. Bekijk op deze link een voorbeeld van een advertentie.

8

Zeer hoge kwaliteitseisen

Voordat we een cabrio aanschaffen hebben al heel wat tijd gespendeerd met de particuliere liefhebber. Zodra de cabrio in Uddel is aangekomen wordt er een uitgebreide optische en technische inspectie uitgevoerd. Onze cabrio’s worden aangeboden onder diverse labels, lees hier wat deze labels inhouden.

9

Liefhebbers onder elkaar, ook na de aflevering

Als u bij CabrioMaarten koopt, dan mag u vrijblijvend deelnemen aan de CabrioMaarten groepsapp. Hier delen de liefhebbers, die bij CabrioMaarten een cabrio hebben gekocht, leuke foto’s van hun cabrioritjes en handige tips die u wellicht goed kan gebruiken!

10

Staat uw droomcabrio niet in onze collectie?

Geen probleem! Laat het ons het ons weten op deze pagina en wij zoeken uw droomcabrio voor u op.